Energiemarkt zaterdag 26 maart: hoe krijg je je energierekening omlaag?

Het is voor iedereen wel duidelijk geworden dat dit jaar de energierekening flink zal stijgen. Hoe kun je nu als huurder of huiseigenaar, vaak op een eenvoudige wijze, ervoor zorgen dat je minder energie gaat verbruiken en dus ook een lagere rekening krijgt? Soms is het heel simpel en zijn er oplossingen die je zelf in de hand hebt en soms is advies voldoende of moet je wel hulp inroepen van professionals.

Op zaterdag 26 maart van 10.00 tot 16.00 uur organiseren Energie Coöperatie Udenhout (ECU) , Energie Coöperatie Berkel-Enschot (BEC), de Greendeal Udenhout, de dorpsraden van Udenhout en Berkel-Enschot, Contact 50 en TBV Wonen in samenwerking met de gemeente Tilburg een energiemarkt in “t Plein. Bewoners uit Udenhout, Berkel-Enschot en Biezenmortel zijn van harte welkom op deze dag.

Het belangrijkste doel van deze markt is om mensen ervan bewust te maken en te informeren dat het noodzakelijk is zuiniger om te gaan met energie en welke stappen je kunt ondernemen om daar zelf aan mee te werken. Er zijn onder andere presentaties over energie advies,  isolatie, zonnepanelen en warmtepompen. Daarnaast staan er op de energiemarkt diverse leveranciers en andere partijen die je kunnen helpen bij je energievraag. Tevens is er een leuk programma voor de (klein)kinderen.

Ook onze kinderen zullen in de toekomst nog energie nodig hebben en wij kunnen daar nu al een bijdrage aan leveren!!

DELEN