BurgerZonnepark Vloeivelden Loon op Zand : Doe je ook mee?

In het BurgerZonnepark Vloeivelden Loon op Zand zullen 24.000 zonnepanelen gebouwd en geëxploiteerd worden. Daarmee wordt op duurzame wijze energie opgewekt. Zo besparen we flink in CO2-uitstoot en dat is gunstig voor het klimaat en voor de luchtkwaliteit van ons en onze (klein-)kinderen. Bovendien maakt het ons minder afhankelijk van buitenlandse energieleveranciers.

BurgerZonnepark Vloeivelden is een initiatief van ECLoZ | om, de energiecoöperatie in de gemeente Loon op Zand. Zij werken samen met Klimaatfonds Nederland, een professionele partner met ruime ervaring in bouw en exploitatie van zonneparken en een brede kennis van zaken.  

Hoe kan ik investeren?

Je kunt één of meerdere obligaties kopen. Deze kosten € 250,- per stuk. In ruil voor je investering in zonne-energie krijg je 5% rente per jaar, met een bonusrente van maximaal 2,5% indien mogelijk en verantwoord. De looptijd van de obligatielening is 20 jaar. Aflossing geschiedt jaarlijks lineair met de mogelijkheid van extra aflossing.

Waarom zou ik meedoen?

  • Duurzame energie is goed voor milieu en klimaat
  • Een betere toekomst voor jezelf en je (klein)kinderen
  • Je draagt bij aan een schonere wereld
  • Samen zorgen we voor een groene regio
  • Naast de aflossingen ontvang je een mooie rente.

 Waar vind ik meer informatie?

Op de website van ECLoZ (www.ecloz.nl) kun je meer lezen over de mogelijkheden, de stand van zaken en de deelnemende partijen. Daar vind je ook het inschrijfformulier voor deelname.

 

 

DELEN