Energie advies op maat helpt de heer Welte verder met verduurzaming van zijn woning

 

Nadat de heer Welte uit Udenhout 7 jaar geleden zonnepanelen heeft laten monteren, wilde hij de volgende stap zetten in verduurzaming van de woning.

Zijn CV ketel was oud en aan vernieuwing toe. Hij heeft een energie advies aangevraagd (via duurzamertilburg.nl /ik wil energie advies op maat). Daarna is energie adviseur Joep van Laarhoven op bezoek geweest en het advies was om een hybride warmtepomp toe te passen. Omdat de heer Welte vloerverwarming en een goed geïsoleerde woning heeft, was de aanschaf van een hybride warmtepomp mogelijk.

Een paar maanden na het bezoek en een paar telefoontjes later heeft hij de hybride warmtepomp 2 maanden geleden naar tevredenheid laten installeren.

 

   

Wil je ook energie advies op maat voor verduurzaming van je woning? Ga dan naar www.duurzamertilburg.nl of bel 088 00 62 013 (ma t/m vr van 13.00 – 17.00 uur).

Optie 1: kort energieadvies

Een gratis advies ter waarde van 30 euro. Bel met jouw vraag naar 088 00 62 013. Dat kan op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur. Je kunt je vraag ook mailen via het contactformulier. Binnen 24 uur heb jij een reactie.

Optie 2: bezoek aan huis

Een bezoek van de energieadviseur aan huis voor 65 euro, ter waarde van 210 euro. Samen met de energieadviseur loop je door je huis. De adviseur vertelt direct wat jij kunt doen om energie te besparen. Dat zijn grote en kleine maatregelen. Na het bezoek krijg je een rapport met jouw persoonlijke advies en een stappenplan waar jij mee aan de slag kunt.

Optie 3: online energieadvies

Een online energieadvies voor 20 euro, ter waarde van 90 euro. Wil jij advies speciaal voor jouw woning en energieverbruik? Maak dan een afspraak voor een onlinegesprek. Vooraf vul je alvast wat informatie in. Zo kan de adviseur je nog beter helpen.

 

DELEN