Kom ook naar het 10-jarig jubileum van energiecoöperaties BEC en ECU op 16 mei!

Feest mee en laat u informeren en inspireren over energieopwekking en -besparing

Het is inmiddels tien jaar geleden dat de handtekeningen werden gezet onder de oprichtingsaktes van de energiecoöperaties BEC in Berkel-Enschot en ECU in Udenhout, tijd voor een feestje dus! BEC en ECU nodigen iedereen uit om op donderdag 16 mei dit feest mee te komen vieren, terug te blikken en samen naar de toekomst te kijken.

Als locatie is gekozen voor ’t Plein te Udenhout. De zaal gaat open om 19.00 uur, het programma start om 19.30 uur en de eindtijd zal rond 22.00 uur liggen. Vanzelfsprekend zal er die avond worden geproost op het 10-jarig jubileum.

                                                                 

Gastspreker Maarten van der Weijden over een lange adem hebben, doorzetten en samenwerken
Niemand minder dan Maarten van der Weijden, Olympisch goud-winnaar, zwemmer van de Elfstedentocht en een enorme doorzetter, zal ingaan op het belang van ‘een lange adem’, ‘stap voor stap’ en ‘samenwerken’, thema’s die ook voor een energiecoöperatie gelden.

Wethouder Yusuf Çelik over lokaal energie opwekken en thuis slim besparen
Daarnaast zal wethouder Yusuf Çelik, met onder meer Verduurzaming en Energietransitie gebouwde omgeving in zijn portefeuille, van de partij zijn. Hij en een aantal anderen zullen worden geïnterviewd door Michel Jehae, presentator van de avond, over wat er allemaal al is bereikt en nog op de planning staat de komende tijd.

Over 10 jaar weer feest dankzij u als meedenker, meedoener?
Zowel BEC als ECU hebben laten zien over een lange adem te beschikken en doorzetters te zijn. Een energiecoöperatie valt of staat echter met mensen uit Udenhout resp. Berkel-Enschot die meedenken en meedoen. Kom ook en geef samen met de coöperatie in uw woonplaats vorm aan de toekomst, denk mee, doe mee! Aanmelden voor deze avond is gewenst en kan via het scannen van de QR-code op deze pagina met uw smartphone of via: Aanmelden voor 10-jarig jubileum BEC en ECU

Tip: kom te voet of op de fiets, lekker duurzaam!

                                                                 

 

En mocht u alvast in feeststemming willen komen, bekijk hier dan alvast de welkomstvideo van Maarten van der Weijden! Video

 

DELEN