Kierenjagers gezocht: 8 en 22 november gratis informatiesessies

Vind jij het leuk om als vrijwilliger mensen te gaan helpen hun woning energiezuiniger te maken? En vind je het leuk om dat echt super praktisch te doen? Dan zoeken we jou! Met een groepje kierenjagers willen we in Udenhout een aantal woningen met een Blowerdoor-apparaat gaan onderzoeken zodat de bewoners na het onderzoek precies weten waar de kieren zitten zodat ze zelf aan de slag kunnen met een praktische kluslijst. 
 
Je krijgt uitgebreid uitleg van professionals over het hoe en waarom van energiebesparen* door kierenjagen en daarna wordt er geoefend in woningen van je Udenhoutse dorpsgenoten waarna je in teams van 2 personen zelf op pad gaat. In dit filmpje uit Terheijden kun je zien hoe dat kierenjagen in zijn werk gaat.
 
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze informatie en lijkt het je leuk om te helpen om in Udenhout een team van kierenjagers op te zetten, meld je dan aan via info@ecudenhout.nl.
Er zijn op 8 november (kennissessie kierenjagers) en 22 november (blowerdoorsessie) gratis informatiesessies voor het kierenjagen.
 
* de kierenjagers maken onderdeel uit van het project Thuis Energie Besparen Doe Je Zo wat in Udenhout in oktober van start is gegaan. 

DELEN