Maak kennis met de energieadviseur voor uw woning in Udenhout

Tilburg wil het energieverbruik in woningen drastisch verminderen. Inwoners van de gemeente (waaronder ook Udenhout) kunnen daarom subsidie aanvragen voor energiebesparende maatregelen aan hun huis. Ze kunnen daarbij persoonlijk advies krijgen van een energieadviseur.

Via een pagina op de website tilburg.nl kan een afspraak gemaakt worden met een van de energieadviseurs. In een persoonlijk gesprek vertellen ze welke energiebesparende maatregelen mogelijk zijn. Een gesprek aanvragen kost 15 euro. De adviseurs presenteren zich op een speciale pagina via deze website tilburg.nl.
Voor Udenhout: Joep van Laarhoven
“In mijn werkzame leven ben ik altijd bezig met energiebesparing en -opwekking. Ik heb altijd in de installatiebranche gewerkt. Mijn slogan is ‘De beste energiebesparing is het niet te gebruiken’. Ik ben actief bij de energiecoöperaties ECU Udenhout en BEC Berkel Enschot, die ik mede heb opgericht. Daardoor heb ik een breed netwerk opgebouwd in gemeente Tilburg, en heb ik veel rapportages gemaakt met energiebesparingsmaatregelen en -opwekking. Zelf heb een eigen bedrijf in zonne-energieproducten, Cathy Technology.”

DELEN