Nieuwe poging: Energiecafe op 17 april om 19.30 uur in Raadhuis Udenhout

Helaas kon het energiecafe op 23 maart niet doorgaan i.v.m. ziekte van de gastspreker. Bij deze een nieuwe poging t.w. 17 april om 19.30 uur in het Raadhuis, Slimstraat 2, Udenhout. De volgende onderwerpen komen aan bod:
  • Hoe zijn de energietarieven voor gas en elektriciteit opgebouwd?
  • Waarom is energie zo duur geworden afgelopen jaar?
  • Hoe werkt het prijsplafond in 2023?
  • Wat zijn dynamische tarieven en hoe gaat dat in de toekomst werken?
  • Wat verandert er voor een eigenaar van zonnepanelen als het salderen afgebouwd wordt?
  • Hoe kan ik meedoen aan een collectief zonneproject?
Paul van den Hogen van Greenchoice is op deze avond gastspreker en neemt u mee in de ontwikkelingen die zij zien in de markt en in het verhaal over de opbouw van de energietarieven en het prijsplafond. Na deze presentatie zal er ruimte zijn om vragen te beantwoorden. 

Energie Coöperatie Udenhout (ECU) en Berkel-Enschot Energie Coöperatie (BEC) organiseren deze avond voor inwoners van Udenhout en Berkel-Enschot, toegang is gratis en indien u zich nog niet aangemeld heeft dan kunt u dit doen via:  info@ecudenhout.nl

Energieadvies op maat voor jouw woning
Ben je woningeigenaar? En wil je een energieadvies op maat aanvragen voor jouw woning? Ga dan naar www.duurzamertilburg.nl/energieadvies en meld je aan! Voor slechts 25 euro komt er een energieadviseur bij je langs. Samen met de energieadviseur loop je door/om je huis. De adviseur vertelt direct wat jij kunt doen om energie te besparen. Na het bezoek krijg je een rapport met jouw persoonlijke advies en een stappenplan waar jij mee aan de slag kunt.

DELEN