Online informatieavond 18 februari: “Aan de slag met je huis met een energieadvies op maat”

Je huis verduurzamen hoef je niet alleen te doen. De gemeente Tilburg helpt je graag op weg met voordelige aanbiedingen. Dat scheelt geld en energie! Krijg handige tips en slimme regelingen voor energiebesparing. Samen maken we Tilburg stap voor stap duurzamer. Doe mee op donderdag 18 februari om 20 uur met de online informatieavond “Aan de slag met je huis met een energieadvies op maat”.

De vijf Tilburgse energiecoöperaties van de Blaak, Energiefabriek 013, Udenhout, Berkel-Enschot en Reeshof en de gemeente Tilburg werken samen via Aan de slag met je huis om de bewoners van de gemeente een onafhankelijk en deskundig advies te bieden.

  • We vertellen je in het kort over het belang van energiebesparing in huis en op welke manieren je dit kan doen.
  • We laten zien welke soorten advies we aanbieden en hoe een energieadvies op maat tot stand komt.
  • Tenslotte laten we een bewoner aan het woord, die al een advies aan huis van ons heeft gekregen.

Deelname is gratis. Meld je aan via https://hoom.nl/webinar/.

Na aanmelding ontvang je automatisch een link voor deelname via Microsoft Teams. Als je via je computer of laptop meedoet hoef je niets te installeren: de meeting is toegankelijk via je eigen browser op je computer of laptop. Voor deelname via je smartphone moet je eerst de app Microsoft Teams installeren. Van de bijeenkomst wordt een opname gemaakt zodat we deze later nog kunnen delen.

Online informatie avond 18 februari 2021

DELEN