Udenhouter Vince van Dijk heeft de primeur

Nog geen maand geleden besloten ECUdenhout en Hoppenbrouwers Elektrotechniek samen te gaan werken. Door deze samenwerking is het mogelijk om collectief zonnepanelen in te kopen. En vandaag, 1 juli, ondertekende Vince van Dijk uit Udenhout als eerste een koopovereenkomst voor een PV-installatie.
OndertekeningVincevanDijkOmdat hij de eerste was kreeg de ondertekening een officieel tintje. Bij Hoppenbrouwers Elektrotechniek aan de Kreitenmolenstraat in Udenhout zette Van Dijk zijn handtekening in het bijzijn van de algemeen directeur Henny de Haas, zonne-energiespecialist Theo Raaijmakers en Jan Arie Scholten (voorzitter ECUdenhout).

Binnenkort gaat Hoppenbrouwers Elektrotechniek bij hem veertien zonnepanelen installeren.

Vince van Dijk: “Ik wil gewoon de energie van de zon naar binnen halen!, het is gewoon zonde om het niet te benutten. Ik vind het collectieve inkoop project van zonnepanelen dan ook een prima initiatief van de Energiecoöperatie Udenhout. Het advies en de aanpak van Hoppenbrouwers is uitstekend, ik vind het ook prettig dat een lokaal bedrijf als beste aanbieder geselecteerd is”.
Ook interesse in een advies op maat of offerte aanvraag? Kijk op www.hoppenbrouwerselektrotechniek.nl. Voor de snelle aanmelders wordt de huidige prijs gehanteerd, zonder de importheffing die ingevoerd gaat worden.

DELEN