Update De ZonneVisser

Beste aspirant-leden en geïnteresseerden van De Zonnevisser!

Tussen 24 juni en nu hebben jullie je ingeschreven voor het project De Zonnevisser. Voor sommigen was de inschrijving recent, voor anderen al direct na de start en vooral de laatsten hebben al enige tijd weinig vernomen van ons.

Via dit bericht de actuele stand van zaken.
Het bestuur van ECU/BEC en het oprichtingsbestuur van Zonnevisser bespreken de voortgang maandelijks.
Op dit moment zijn er 37 inschrijvingen die totaal optellen tot (ruim) 50% van de 852 panelen die De Zonnevisser omvat.
Die 37 inschrijvingen zijn vooral particuliere inschrijvingen. Als gezamenlijk bestuur van ECU/BEC en Zonnevisser vinden we dat het aantal inschrijvingen wat achterblijft bij onze verwachtingen. Om die reden hebben extra wervingsactiviteiten plaatsgevonden en is de inschrijftermijn verlengd. Op dit moment in ieder geval tot en met november 2018.

Maak dus ook vooral zelf reclame voor dit mooie project in uw omgeving! Van mond tot mond werkt altijd goed en het bestuur kan het niet alleen. Het is ONS project.

In de maand november doen we een werving doen specifiek gericht op ondernemers in Udenhout en Berkel Enschot.
Parallel onderzoeken we wat de businesscase is voor het project De Zonnevisser met kleinere omvang. Bijvoorbeeld fase I bestaande uit 452 panelen en fase II bestaande uit 400 panelen. Ook willen we dan aangeven welke plannen er zijn voor de rest van het dak.

Het is onze intentie om eind november knopen door te hakken en duidelijkheid te verschaffen. Als het echt niet anders kan -maar daar ziet het nog zeker niet naar uit- blazen we het project De Zonnevisser af en krijgt iedereen het inschrijfgeld terug.
We hopen jullie voor dit moment voldoende duidelijkheid te hebben gegeven over de stand van zaken. Voor verdere vragen zijn wij bereikbaar via info@ecudenhout.nl en via Facebook.

 

DELEN